Notícies

Premi Joves Creadores 2021

Inscripcions obertes fins el 29 d’octubre

Amb la finalitat d’incentivar la producció i la creació audiovisual entre la població jove de dones de la ciutat de Barcelona, La Bonne convoca el Premi Joves Creadores 2021 sota el lema “Les nostres amigues”, amb la col·laboració de l’ICUB i de la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

S’hi poden inscriure, a títol individual o col·lectiu, dones residents a la ciutat de Barcelona que en l’any natural de la convocatòria no hagin complert els 36 anys, amb un projecte de curtmetratge original del qual siguin responsables directes de la seva producció, gestió i execució fins a la seva finalització. 

Els projectes hauran d’estar protagonitzats per dones, en tota la seva diversitat, i hauran de girar al voltant de l’amistat femenina com un espai polític, lliure i despatriarcalitzat, la temàtica que es desplega darrere el títol de l’edició d’enguany “Les nostres amigues”.

La proposta guanyadora s’anunciarà durant la primera quinzena del mes de desembre de 2021. El premi consisteix en una dotació econòmica de 5.000 euros per a realitzar la proposta presentada i en la posada a disposició d’equipaments i estudi de postproducció de La Bonne durant un període de 2 mesos. A més, l’estrena de l’obra que resulti del projecte premiat es farà al Cicle de Cinema de Dones, al llarg de l’estiu 2022, que organitza l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació i inscripcions aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat