Avantatges dels acadèmics

Avantatges2

Ser membre de l'Acadèmia significa compartir els principis fundacionals i objectius de la institució, que no són altres que els de recolzar i promocionar el cinema català. És una dinàmica de doble sentit en què els socis col·laboren activament per al bon funcionament del seu sector, de la mateixa manera que reben el suport dels altres membres i dels òrgans de govern de l'ACC per poder mantenir, fer créixer i promocionar el patrimoni cinematogràfic.

Ser membre de l'Acadèmia significa emetre el vot als Premis Gaudí i participar a les Assemblees on es decideixen les línies d'actuació per enfortir l'entitat. Però també gaudir de facilitats i descomptes exclusius, així com d'informació actualitzada de primera mà i altres avantatges.

Així, els socis reben el butlletí de l'ACC amb les notícies més destacades, mailing constant amb qüestions rellevants del sector i invitacions d'altres acadèmics a preestrenes o estrenes, etc.

També compten amb preu reduït de dilluns a divendres en el preu de les entrades de cinema a més de 50 sales de tot Catalunya, gràcies al conveni de l'ACC amb el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya, així com en l'abonament anual de la Filmoteca (45€ preu especial Acadèmics). 

A més, tenen accés a la majoria de produccions candidates als Premis Gaudí a través de la plataforma de visionat online VeoGaudí i poden assistir als diversos esdeveniments i actes que organitza l'Acadèmia en el marc de la cursa dels Premis Gaudí i durant la resta de l'any (xerrades, entregues de premis, Festa d'Estiu del Cinema Català, etc.)

Tots aquells que així ho desitgin, poden comptar amb el suport directe de la institució en matèria de comunicació per als seus projectes i estrenes, o disposar de l'Espai Nunes o la Sala de Juntes per a qualsevol activitat relacionada.

No dubteu a posar-vos en contacte amb l'Acadèmia per fer les vostres peticions o demanar més informació dels avantatges i serveis que ofereix l'ACC als seus socis: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii