Notícies

Tot preparat per l’inici del DocsBarcelona

docsbarcelonalogo

El DocsBarcelonaFestival Internacional de Cinema Documental se celebra del 25 al 31 de maig a Barcelona.

Les projeccions es faran a l'Aribau Multicines, a l’Aribau Club, al Teatre i a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i a La Pedrera.

Diverses produccions catalanes competeixen al festival, com per exemple El tram final, dirigida per Òscar Pérez que explica el reflex d’una societat que es devora a sí mateixa mentre s’enfronta a una crisi econòmica, social i mediambiental a la desembocadura del riu Ebre, i Game Over, dirigida per Alba Sotorra que narra la història del Djalal, un noi obsessionat amb els jocs de guerra que va arribar a crear una identitat cibernètica a Youtube recreant operacions militars. Seguint aquest somni fins a l’extrem va anar al front afganès com a franctirador. Però el Djalal torna a casa dels seus pares, desencantat, per adonar-se que tot ha canviat.

En aquesta edició també trobem el DocsBarcelona Industry, un espai per als professionals de la industria on trobem els Speed Meetings, els Interactive Pitch i diversos tallers o conferències amb professionals internacionals, o la secció DOC-U dedicada a la producció documental universitària a Catalunya.

Podeu consultar tota la programació del DocsBarcelona aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat