Notícies

El Festival de Cinema de Menorca clausura la seva 3a edició amb un gran èxit de convocatòria


El Festival de Cinema de Menorca ha anunciat el palmarès de la seva tercera edició durant la cerimònia de clausura

Després de sis intenses jornades de projeccions i activitats, s’ha fet públic el palmarès de la tercera edició del Festival de Cinema de Menorca. Per primera vegada s’ha atorgat el Premi del Públic, que ha recaigut en Formentera Lady, dirigida per Pau Durà i protagonitzada per José Sacristán, Jordi Sánchez i Nora Navas.

El jurat del Festival, format per Paz Lázaro, Rodrigo Sorogoyen i l’actriu menorquina i acadèmica Ruth Llopis , ha decidit atorgar el Premi Talaiot de la categoria Balears en Curt a Hoissuru, dirigida por Armand Rovira. La menció especial del jurat d’aquesta categoria ha estat per Nobody is perfect, de Beatriz Pérez. Pel que fa a la categoria Illes en Curt, en la que participaven curts nacionals i internacionals, el jurat ha concedit el Premi Auzina al curt In Love, dirigit per Les Frères López i la producció suïssa Bonobo, de Zoel Aeschbacher, ha rebut la menció especial del jurat.

En aquesta 3a edició, el festival ha ampliat les seves localitzacions i activitats, celebrant diverses jornades professionals en les que, entre d’altres iniciatives, ha tingut lloc la presentació del projecte Acció Viver, de l’entitat Dones Visuals. El projecte va ser presentat per les acadèmiques Montse Majench i Anna Petrus i es tracta d’un programa d’acompanyament i assessorament per a projectes audiovisuals liderats per dones.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat