Notícies

La revista 'Entreacte' celebra 25 anys i inicia una nova etapa amb Carme Tierz al capdavant

La periodista, exdirectora de les revistes TeatreBCN i Hamlet, impulsa la renovació de l'edició impresa i Manuel Pérez, periodista especialitzat en informació cultura digital, lidera la pàgina web d'Entreacte.

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya ha renovat la revista Entreacte, que apareix amb el subtítol de Revista d'Arts Escèniques i Audiovisuals. El projecte s'ha encarregat a un equip de professionals especialistes en l'àmbit cultura liderats per Carme Tierz i Manuel Pérez, que assumeixen la direcció de l'edició en paper i digital respectivament.

La nova etapa ve marcada per una renovació profunda dels continguts i dels formats en ambdues versions, i el nou esperit es reflecteix clarament en el nou disseny i els nous serveis i seccions que s'ofereixen.

Tant en paper com en la versió digital Entreacte té l'objectiu de ser l'eina de difusió de les moltes iniciatives que s'emprenen des de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), i vol contribuir a fer visible el lideratge de l'Associació en les accions sindicals que reclamen millores en el sector cultural. Alhora és una plataforma d'informació de l'extens programa d'activitats (formació, debats, lectures dramatitzades, etc.) organitzades des de l'AADPC, és aparador de la feina dels professionals del sector i dóna opinió especialitzada sobre temes d'arts escèniques i audiovisuals que interessen tant al sector com als aficionats.

La publicació, a més, posa a l'abast del públic una completa agenda de festivals, premis, convocatòries, novetats editorials, etc. A la web de l'Entreacte, aquests continguts estan contínuament actualitzats i permeten difondre a tots els interessats les informacions amb el màxim d'immediatesa.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat