Notícies

Presentació de l'últim documental de Victoria Bermejo, "Volver a casa con 50 años"

volveracasacon50años

El dilluns 13 i el dimarts 14 de març es presenta el documental Volver a casa con 50 años, de Victoria Bermejo.

Volver a casa con 50 años posa l'ull sobre una qüestió sociològica actual de primer ordre: el col·lectiu artístic-cultural de mitjana edat que es queda sense recursos i no té més solució que la indigència o el retorn amb la família. L'autora reflexiona, a través de sis testimonis que opten per la segona opció, sobre com es viu tornant a ser fill als cinquanta anys. Amb el focus en allò quotidià (es pot veure com algun s'emporta bronques per no haver fet el llit i les seves conseqüències), planteja qüestions importants sobre la influència que pot tenir això en les altres relacions personals i professionals. 

Les sessions de presentació tindran lloc el 13 i el 14 de març a Barcelona:

Dilluns 13 de març a les 19h entrada lliure, al Centre Cívic Sandaru.
Posterior debat amb la directora del documental, Victoria Bermejo i David Cabrera, l'audiovisual com a plataforma d'innovació social.

Dimarts 14 de març a les 19,30h a l'Espai Ajoblanco (Carrer de Santa Teresa 3, baixos), entrada 3 euros.
Projecció del documental i posterior debat amb la directora, Victoria Bermejo; el director de fotografía i un dels testimonis del propi documental, Sergi Garriga, i Anna Caballé, professora de Literatura Espanyola de la Universitat de Barcelona i responsable de la Unitat d’Estudis bibliogràfics.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat