Actualitat

Dimecres 2 de juny el cinema Alexandra va acollir la pre-estrena de “Els passos perduts”, la darrera pel·lícula de Jordi Cadena, director de films com “Barcelona Sur” o “Els papers d’Aspern”.
La pel·lícula, que s’estrena el 4 de juny, està produïda per Yakima Films amb la col·laboració de TV3 i distribuïda per Sagrera Audiovisual.
A la preestrena hi va assistir el director Jordi Cadena i el productor del film Miguel Puertas (“Cinemacat.cat”, “Die archives von C.G.Jung”), a més d’un nombrós grup d’aficionats al cinema que van voler veure una de les pel·lícules candidates a la propera edició dels premis Gaudí.
Els passos perduts neix com la lògica continuació de dos projectes inacabats i, al mateix temps, com una reflexió sobre les coses que abandonem a mitges a la nostra vida. A finals dels anys 60, el guionista i realitzador Jordi Cadena comença a filmar dos curtmetratges que tenen la voluntat de mostrar, sense la censura prèvia obligatòria, situacions de la vida quotidiana dels joves de l'època. Quaranta anys després, el propi director ha reprès les imatges d'aquests curtmetratges inacabats per a crear amb elles una nova pel·lícula, completada amb actors i escenaris de l'actualitat, aconseguint entrellaçar les històries en tres moments diferents de la nostra història.

{morfeo 97}

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat