Cette information n'est pas disponible en français.

Formation

Jornada: IN-EDIT Fast Forward

L'acte se celebrarà el proper dijous 31 d'octubre (horari a confirmar) a la sala Apolo de Barcelona (C/Nou de la Rambla, 113). L'accés és gratuït però cal inscripció prèvia. La sessió es desenvoluparà en anglès. No hi haurà servei de traducció simultània.

En aquesta jornada es parlarà de la segona pantalla, de noves formes de distribució, de com la tecnologia canvia la forma de relacionar-nos... i ho farà amb els ponents provinents d'empreses que apropen els seus serveis tecnològics tant a l'usuari final com als professionals de l'audiovisual, d'empreses de tractament de metadata o que ofereixen nous models de distribució.

MEDIA Antena Catalunya organitza aquesta jornada, en la qual comptarem amb la presència de ponents procedents de les següents empreses:

Distrify (Escòcia) – Peter Gerard – Plataforma de distribució viral
The Mad Video (EUA) – Plataforma de vídeo interactiu
VHX (EUA) - Adam Klaf – Plataforma de distribució directa
LinkLib (Suècia) - Simon Klose – Eina que enllaça vídeos i mòbils
Es facilitarà informació i materials en carpetes a tots els assistents. Hi haurà servei de coffee break.

Programa:

1. Obertura de portes i lliurament de materials.

2. Presentació de la jornada.

3. The future of online film distribution and marketing, a càrrec de Distrify; Interactive Video Platform, a càrrec de The Mad Video; Distribute your conten online, directly to your audience, a càrrec d'Adam Klaf – VHX; Videos will never be the same, a càrrec de Simon Klose – LinkLib.

Podeu descarregar el programa de la jornada a través d'aquest enllaç.

Entrada gratuïta, prèvia inscripció a http://www.antenamediacat.eu/inscripcions_inedit.

banner inscripcionsgaudi2020 webacc

@academiacinecat

Aquest lloc fa servir cookies, pròpies i de terceres entitats, per a finalitats estadístiques i d’anàlisi de la navegació dels usuaris a fi d’oferir-los un millor servei. Si vol conèixer més sobre les cookies i l’ús que en fem, consulti la nostra Política de Cookies.