Exportar ICS

2ª edició del Festival mónFILMAT a Amposta

Esdeveniment

Títol:
2ª edició del Festival mónFILMAT a Amposta
Quan:
Dis, 1. Juliol 2017 - Diu, 9. Juliol 2017
On:
Amposta ,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

La segona edició de mónFILMAT incideix en la relació entre cinema i paisatge a través de pel·lícules de ficció i documental, sessions de curtmetratges i activitats paral·leles.

mónFILMAT, la transformació de Paisatge Actor (la mostra arrencada el 2014 des del Centre d'Art) en un projecte més ampli i col·laboratiu), arriba a la seva segona edició amb una sèrie de canvis considerables. Si la primera edició apostava per la conjunció de propostes cinematogràfiques amb activitats lúdiques, aquest any es proposa potenciar el debat al voltant dels aspectes creatius però també els aspectes socials de les propostes, que llancen preguntes i obrin noves línies de diàleg, en un procés enriquidor que ha de fomentar el debat i la participació. Amb aquesta intenció s'ha creat ESPAIdebat, al vestíbul del Centre d'Art, un espai permanent durant tots els dies del festival que ha de fomentar el debat i la participació mitjançant els ponents, directors i creadores convidades a presentar les pel·lícules.

Totes les projeccions són d'entrada gratuïta i les pel·lícules són en versió original o en versió original subtitulada, excepte la sessió infantil, que es projectarà en versió doblada al català.

Podeu consultar la programació en aquest enllaç.


Lloc

Lloc:
Lo Pati. Centre d'art de les terres de l'Ebre
Calle:
C. Gran Capità, 38-40
Ciutat:
Amposta

bannerweb candidatesxiii