Exportar ICS

El futur de la televisió i l'audiovisual

Esdeveniment

Títol:
El futur de la televisió i l'audiovisual
Quan:
Dim, 7. Febrer 2017, 19:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El dimarts 7 de febrer tindrà lloc al CCCB l'acte El futur de la televisió i l’audiovisual, en què intervindran Emili Prado, catedràtic de Comunicació Audiovisual de la UAB; Martí Petit, expert en regulació audiovisual; i Jaume Ferrús, vicepresident executiu d’Eurecat i director del Llibre Blanc de l’Audiovisual. Presentarà i moderarà l’acte Maria José Recoder, degana de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB.

L’acte, organitzat per la Fundació Josep Irla conjuntament amb la plataforma Catalunya Sí, vol contribuir a la reflexió sobre el futur dels consums audiovisuals i les característiques que ha de reunir el sistema audiovisual català en els pròxims anys.

L'esdeveniment és el dimarts 7 de febrer a les 19h al Mirador del CCCB (c/ Montalegre, 5 de Barcelona ). Cal confirmar assistència abans de dilluns 6 de febrer a les 14 h enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 935677863.


Lloc

Lloc:
Sala Mirador CCCB
Calle:
Carrer Montalegre, 5
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii