S’obren les votacions al Premi especial del públic 2024 a la millor pel·lícula catalana de l’any

Opten al guardó setze produccions

Avui divendres 22 de desembre, a les 12 hores, s’obriran les votacions al Premi especial del públic 2024 a la millor pel·lícula catalana de l’any. Amb aquest guardó de participació popular, present des de fa sis edicions i en el qual van participar més de 6.000 espectadors en l’anterior convocatòria, l’Acadèmia del Cinema Català implica el públic en la cursa dels Premis Gaudí. Les votacions romandran obertes fins al 29 de gener a les 17 hores i la pel·lícula guanyadora s’anunciarà a la gala, el diumenge 4 de febrer de 2024. 

 Les setze pel·lícules candidates al premi

Opten al guardó els títols nominats a Millor pel·lícula, Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor pel·lícula documental i Millor pel·lícula d'animació: Creatura, Saben aquell, Els encantats, La imatge permanent, 20.000 especies de abejas, El maestro que prometió el mar, Un amor i Upon Entry (L'Arribada), Mentre siguis tu, l'aquí i l'ara de Carme Elias, Alteritats, Hermano caballo, Muyeres, Robot Dreams, Dispararon al pianista, Hanna i els monstres i Heavies tendres.

Un any de cinema gratis i molts altres premis

Entre tots i totes les votants se sortejaran dos premis: una targeta VIP per anar al cine tot l’any, gentilesa del Gremi de Cinemes de Catalunya, i una subscripció anual a Filmin.cat per veure cinema online tot l’any acompanyada d’una subscripció anual a l’edició digital de La Vanguardia. També s'obsequiaran els dos guanyadors del sorteig amb un lot de vins DO Catalunya. A més, els primers 300 participants s'enduran una subscripció de trenta dies a Filmin.cat i entraran en el sorteig d'una entrada doble per assistir a la Gala dels XVI Premis Gaudí el diumenge 4 de febrer al CCIB.

Podeu votar al web premidelpublic.premisgaudi.cat.

bannerweb candidatesxiii