La Lectura de Nominacions tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a La Pedrera

De la mà de l’actriu Vicky Luengo i l’actor Pol López

Divendres dia 1 de desembre es va tancar la primera ronda de votacions dels XVI Premis Gaudí, on els i les acadèmiques han votat quins seran els finalistes que enguany optaran al guardó en una de les 26 categories existents, incloent el Premi especial del Públic. 

Els resultats es donaran a conèixer durant la Lectura de Nominacions que se celebrarà dimarts 12 de desembre a l’Auditori de La Pedrera. L’acte d’enguany estarà conduït per l’actriu i acadèmica Vicky Luengo i l’actor Pol López, guardonats a la passada edició Premis Gaudí 2023 per les seves interpretacions protagonistes a SuroJudith Colell, presidenta de l'Acadèmia, donarà la benvinguda als assistents i clourà l'acte, que es podrà seguir en directe al 3/24, Catalunya Informació i les xarxes socials de l'Acadèmia.

Aquesta XVI edició dels Premis Gaudí ha batut rècord d’inscripcions en quasi bé totes les categories, sumant una vuitantena pel·lícules candidates, 71 de les quals de producció catalana. Els professionals i les pel·lícules nominades passaran a la segona ronda de votacions, que estarà oberta des del 12 de desembre de 2023 fins al 29 de gener de 2024. Els premiats es donaran a conèixer a la Gala de lliurament dels XVI Premis Gaudí, el diumenge 4 de febrer de 2024 al CCIB.

Consulta aquí totes les candidates.

bannerweb candidatesxiii