Notícies

Concert benèfic per al film "Sonata per a violoncel"

La pel·lícula d'Anna M. Bofarull sobre la fibromiàlgia busca seguir recaptant fons per tirar endavant el projecte

L'audició, que protagonitza l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona, és un homenatge a Xavier Montsalvatge i deixa sentir per primera vegada un dels temes del film en producció

El pròxim 23 de novembre a les 21h el Teatre Metropol de Tarragona acollirà el concert "Recondita Armonia", els beneficis del qual es destinaran a finançar la pel·lícula Sonata per a violoncel de la directora i acadèmica Anna M. Bofarull. El projecte pretén donar visibilitat a la fibromiàlgia, una malaltia que afecta un milió i mig d'espanyols i que sovint genera incomprensió social.

L'audició serà un tribut a Xavier Montsalvatge en el centenari del seu naixement i inclourà obres de Grieg i Nielsen interpretades per l'OCM amb la participació del pianista Daniel Ligorio i la jove violoncel·lista Mariona Camats. A més a més, deixarà escoltar per primera vegada el "Tema de Júlia", una peça que firma Gerard Pastor per a la banda sonora original de la pel·lícula.

Tant Bofarull com la productora de Sonata per a violoncel, KaBoGa art & films, han buscat des dels inicis diferents vies de finançament; aportacions d'entitats públiques i privades, així com aquelles provinents de noves opcions com el micro-finançament en què el suport de la societat ha sigut essencial per fer possible el projecte.

Per a més informació sobre la pel·lícula o com col·laborar-hi, podeu consultar la pàgina web fent clic al següent enllaç:

www.sonataperavioloncel.com

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat