Notícies

Finalitza el rodatge de "Las aventuras de Lily ojos de gato"

Finalitza el rodatge de "Las aventuras de Lily ojos de gato"
Las aventuras de Lily ojos de gato és una producció de Zabriskie Films (producció executiva de Carles Torras, director d’Open24h, Trash, Joves) i Smegma Films (companyia dels propis Boix i Aregall). A més a més, part del projecte ha estat finançat gràcies a una campanya de crowdfunding a internet.
 
  • Paulo Branco ha adquirit els drets de distribució internacional del film
  • És el segon llargmetratge de Yonay Boix i Pol Aregall després d’Amanecidos, estrenada en cinemes el passat mes de juliol després de ser distingida per la crítica de festivals com Sitges o Gijón.

Protagonitzada per joves actors desconeguts pel gran públic com Ana Adams, José Gimeno, Elena Rey o Beatriz Olivares, la pel·lícula explica les aventures de Lily, una noia que durant les nits d’agost treballa repartint flyers pels carrers de Madrid.

El rodatge s’ha desenvolupat durant varis mesos seguint un guió semi-improvisat que s’ha anat transformant a mesura que avançava la fase de filmació. El projecte ha despertat l'interès del prestigiós productor portuguès Paulo Branco, (responsable de títols com Cosmópolis de David Cronenberg o Lisboa Story de Wim Wenders) qui ha adquirit els drets de distribució internacional de la pel·lícula.

L'estrena a Espanya està prevista per maig de 2013.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat