Notícies

Cardoterror VII

Del 25 al 28 d'octubre de 2012 torna Cardoterror, el festival de cinema de terror de Cardedeu. En la seva setena edició, el festival girarà entorn de la temàtica dels mad doctors, que tan de joc han donat dins el fantàstic, excusa perfecta per projectar un bon grapat de clàssics de tots els temps relacionats amb el tema dels científics bojos, com La novia de Frankenstein, La mosca, El gabinete del Dr. Caligari, Frankenstein y el monstruo del infierno o Re-Animator, entre d'altres. Dins de la programació del Cardoterror també hi haurà lloc per altres activitats relacionades amb el gènere terrorífic, com el passi de curtmetratges, documentals, exposicions i presentació de llibres.

Enguany, el convidat especial serà Jaume Balagueró, director català especialitzat en cinema de terror i amb gran projecció internacional, que serà guardonat amb el trofeu Audrey en reconeixement a la seva carrera. Tot seguit, tindrem l'oportunitat de revisar Els sense nom, el seu primer i conegut llargmetratge.

Dins dels actes del festival, es farà entrega del premi al millor curt de producció catalana de 2011, després de veure els cinc curtmetratges finalistes, que per tercer any consecutiu atorga el TAC, la federació catalana de festivals de terror.

Més informació: www.elcardot.org/cardoterror 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat