Notícies

La pel·lícula Blancaneu es projectarà amb música en directe

Arcadia Motion Pictures té el plaer de presentar l'espectacle Gran Concert Pel·lícula Blancanieves. El primer esdeveniment a Barcelona, i després al Teatro de la Zarzuela de Madrid, és l'antesala de la Gira Blancanieves per les principals capitals d'Espanya. Una iniciativa innovadora que es desmarca de la tradicional exhibició en les sales de cinema i recupera l'esperit original de la música en directe que acompanyava les pel·lícules de l'època dorada del cinema mut.

L'espectacle, obert a tothom, se celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 26 de setembre a les 22h, on el film de Pablo Berger anirà acompanyat de la música composada per Alfonso de Vilallonga, que interpretarà la Sinfonietta Monteolvido sota la direcció de Roman Gottwald. Li posarà veu la cantant Sílvia Pérez Cruz. Donat que Chicuelo està de gira pel Japó será substituít per un guitarrista flamenc encara per confirmar.

El Gran Concert Pel·lícula Blancanieves és l'emoció de la música en directe i de cinema de gran qualitat. Un espectacle hipnòtic i pertorbador, format per una història sorprenent, una successió d'imatges de gran bellesa i música sublim. Un viatge en el temps, una recreació fidel dels inoblidables anys vint, una experiència sensorial.

La pel·lícula Blancanieves és una original versió del popular conte dels Germans Grimm, ambientada als anys 20 al sud d'Espanya. Un melodrama gòtic dirigit per Pablo Berger i protagonitzat per Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Pere Ponce, José María Pou, Inma Cuesta, Ángela Molina, Sofía Oria i Macarena García. La banda sonora està composada per Alfonso de Vilallonga amb la col·laboració del popular guitarrista Chicuelo en la part flamenca. La Sílvia Pérez Cruz interpreta dues cançons composades per Chicuelo i una composada per ella mateixa.

El Gran Concert Pell·lícula Blancanieves, que anima els seus convidats a acudir vestits inspirant-se en la moda dels anys 20, comptarà amb la presència dels actors i del director de la pel·lícula. Us recordem que la pel·lícula ha estat escollida per competir a la Secció Oficial de la propera edició del Festival de San Sebastián, així com al Festival Internacional de Toronto. Arribarà als cinemes el pròxim 28 de setembre, de la mà de WANDA.

Blancanieve és una producció d’Arcadia Motion Pictures, Nix Films, Sisifo Films, The Kraken Films, Noodles Production i Arte France Cinéma en associació amb Mama films, Ufilm i Ufund, amb la participació de TVE, CANAL+, TVC, Arte France Cinéma, Eurimages, i la col·laboració de Ministerio de Cultura-ICAA, Generalitat de Catalunya-ICEC i CNC.

Per a més informació sobre el GRAN CONCERT PEL·LÍCULA BLANCANIEVES visita: https://www.facebook.com/blancanievespelicula

Per comprar entrades per a aquest viatge hipnòtic: http://goo.gl/5fQ6u i Caixers 'La Caixa'.

 Per a més informació sobre la pel·lícula:

www.blancanieves.es

www.wanda.es

  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat