Notícies

El documental ‘Colom i la Casa Reial Catalana’

El documental 'Colom i la Casa Reial Catalana' ens apropa a la controvertida figura de Cristòfor Colom.
La conferència 'Recuperar la història: qüestió d'Estat' analitza la pel·lícula 'Colom i la Casa Reial Catalana' de la mà del historiador Jordi Bilbeny

El documental ha comptat amb la bona acollida per part de historiadors, periodistes i crítics des de la seva estrena, ara fa un mes

Barcelona, 12 de maig de 2011. El documental 'Colom i la Casa Reial Catalana', dirigit per Dani de la Orden, pretén apropar-nos a la biografia del descobridor d'Amèrica a través de investigacions recollides al 2006 al llibre 'Cristòfol Colom, príncep de Catalunya'.

El film es pot veure als Cinemes Girona de Barcelona, on ja porta un mes a la cartellera. Des de la seva estrena, el documental ha comptat amb l'èxit entre el públic, a banda d'una molt bona acollida per part de la crítica.

Jordi Bilbeny, historiador conegut per les seves tesis sobre la catalanitat de Cristòfol Colom, presentarà la conferència 'Recuperar la història: qüestió d'Estat', un repàs al documental 'Colom i la Casa reial Catalana'.

Aquesta conferència és una de les moltes que organitza la Fundació Catalunya Estat, una entitat privada dedicada a l'anàlisi i l'estudi de la realitat catalana amb l'objectiu d'assolir la Catalunya Estatal. La conferència "Recuperar la història: qüestió d'Estat" tindrà lloc el proper 25 de maig a la Seu de la Fundació Catalunya Estat, situada a la Plaça Catalunya, 9, 4t pis, a les 19:30 h.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat