Notícies

Canónigo Films produeix la nova pel·lícula de Darren Lynn Bousman

Canónigo Films i Capacity Pictures, propietat del productor de cinema hollywoodià Wayne Rice, estàn en procés de pre-producció del film 11-11-11, que dirigirà el famós director Darren Lynn Bousman (Saw II, III, IV). Va ser el mateix Rice qui va presentar el guió d'11-11-11 als responsables de Canónigo Films, per tornar a col·laborar junts en un nou projecte cinematogràfic.

El film, un thriller de terror escrit pel mateix Bousman que es rodarà a Barcelona, està basat en la idea que de les 11 portes del cel, a les 11:11 del dia 11, del mes 11, de l'any 11, se n’obrirà l'onzena porta i alguna cosa sobrenatural s'introduirà a la terra. Una teoria de la numerología que assegura que l'11 és una alerta dels àngels guardians que, al llarg de la història, han tractat de comunicar-se amb els humans. “Amb aquesta cinta busquem una forma diferent de sorprendre a la gent, adaptant aquest fenomen de manera terrorífica”, afirma Bousman.

El jove director català Christian Molina (Rojo sangre, Diario de una ninfómana, Estació de l'oblit, De gran vull ser soldat) se centra, en aquest projecte, en tasques de producció al costat de Loris Curci, productor italo-sud-africà amb més de 30 pel·lícules produïdes, la majoria de gènere de terror, als Estats Units i a Europa de l'Est. Molina alternarà aquesta tasca amb la preparació del seu proper llargmetratge, Forced Entry, també co-produït per Capacity Pictures, el rodatge del qual està previst que comenci l’abril del 2011. 

Wayne Rice és un dels productors independents amb més reconeixement de Hollywood. Ha escrit i produït èxits com Only You, amb Helen Hunt i Kelly Preston o la comèdia Dude, where’s my car? amb Ashton Kutcher, Sean William Scott i Jennifer Garner.

En la seva última pel·lícula, l’èxit de taquilla Històries de Sant Valentí, dirigida per Gary Marshall (Pretty Woman), Rice va reunir alguns dels millors actors dels últims temps com Julia Roberts, Jessica Alba, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Jessica Biel, Patrick Dempsey i Ashton Kutcher.
El rodatge d'11-11-11 està previst que comenci l’11 de gener del 2011 (11-1-11) i s'estrenarà a nivell mundial l'11 de novembre del 2011 (11-11-11). La companyia nord-americana Epic Pictures Group és l'encarregada de les vendes internacionals.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat