Notícies

Convocats els Premis Llanterna Digital 2011

La Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida convoca la cinquena edició dels Premis Llanterna Digital, de curtmetratges en català i en occità, amb l’objectiu de consolidar-se dins del panorama audiovisual català i occità.
Els Premis van especialment adreçats a tots els membres de les comunitats lingüístiques catalana i occitana d’arreu del món, i pretenen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità, i a la promoció de la creació audiovisual en aquestes llengües, mitjançant curtmetratges molt breus.
El lema de l’edició 2011 és “Parlaré”, que proposa una reflexió sobre les idees de llengua i futur.  Aquest element adquireix un nou significat arran de l’aprovació de la Llei de l’occità, aranès en Aran, i del futur que aquesta norma dibuixa al nostre país.
Totes les obres que es presentin han de ser originals i s’han de presentar en  format digital. La llengua ha de ser el català o l’occità, en qualsevol de les seves variants, o bé han d’incorporar subtítols en qualsevol d’aquestes llengües.
El termini de presentació de les obres s’acaba el 31 de març de 2011.
Les bases completes de la convocatòria es poden trobar a www.llanternadigital.cat
També podeu contactar amb nosaltres al grup Llanterna Digital, de Facebook:  http://www.facebook.com/group.php?gid=44315450327&ref=ts

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat