Notícies

La Barbacoa, pel·lícula documental biocentrista - fi de rodatge

La pel·lícula documental La Barbacoa, escrita i dirigida per Enric Urrutia, produïda per 4 Barres Produccions Audiovisuals, arriba al final de rodatge després d'un intens any de recerca i desenvolupament. Coincidint amb l'aprovació de la llei anti- taurina vàrem entrevistar a dos dels seus màxims protagonistes en Leonardo Anselmi, director de l'ong Libera! i en Jordi Casamitjana, etòleg resident a Londres. Col·laborant  en les escenes de ficció l'actor Jordi Arús, membre fundador de La Fura dels Baus i l'actriu Marta Pérez (Jet Lag, T de Teatre, El Comisario, Hospital Central).
Hem entrat en presons, escorxadors, escoles, granges de ramaders, i el més important, a través de la ficció, hem vist relacionar-se a un grup d'amics amb les seves diferències i paral·lelismes al voltant de La Barbacoa.
Ara entrem en la fase de postproducció. Xavier Capellas, (orquestrador i compositor respectivament de Mar adentro i Los otros d'Alejandro Amenábar, i The Cobi Trouppe de Javier Mariscal, entre d'altres) realitza la banda sonora original de La Barbacoa.

Per a més informació:
Irene Alfambra
93 747 43 19 – 664 320 251
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
trailer / clip:
http://4barresaudiovisuals.com/web/page/barbacoanac?lang=es
+ info, sinopsis, fotos, captures , dossier :
http://www.4barresaudiovisuals.com/web/movie/show/id/11?lang=ca

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat