Notícies

Els finalistes dels premis Gaudí 2009 es projecten al Subtravelling

L’actor i membre de l’Acadèmia del Cinema Català, Roger Pera, presentarà l’acte

Demà dijous, 21 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) la presentació i la projecció de la selecció de finalistes dels premis Gaudí 2009, a càrrec de Roger Pera, actor, doblador i membre de l’Acadèmia del Cinema Català, dins el programa del Subtravelling, la segona mostra internacional de cinema curt al metro de Barcelona, que finalitza el proper 24 d’octubre.
Les obres que es podran veure es titulen Els anys de silenci, del director Marcel Leal Martínez, (En)Terrats, d’Àlex Lora, Hospital de Nines, de Clàudia Flores, Padre Modelo, d’Alejandro Marzoa, Bienvenidos al Mundo Patata, de Vicent Arlandis, 360º, de Maja Djokic, Chat Noir, de Daniel Fibla Amselem, i Die Archives, dirigida per Gemma Ventura.
Presentació i projecció dels finalistes dels premis Gaudí 2009

Dia: Dijous, 21 d’octubre
Hora: 19 hores

Estació Universitat (Línies 1 i 2)
Universitat (L2-L1)
línies 9, 14, 16, 17, 24, 41, 50, 54, 56, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68, 91, 141

Les històries d’aquests curts ens apropen la vida d’una dona i el seu fill en plena postguerra, les aventures d’una nena de 6 anys amb molta imaginació que viu en un barri marginal de Rússia i somia tornar a néixer a París, i ens fan viatjar, per exemple, a un futur proper on trobar pis a la metròpoli ja no és possible. També podrem experimentar la conversió d’un escriptor frustrat, que en plena crisi descobreix que tothom al seu voltant, fins i tot ell mateix, s’ha convertit en éssers estranys amb cossos humans i rostre de patata, així com reflexionar sobre l’absurd de la guerra, entre d’altres arguments. Aquesta immersió en realitats alternatives davant un mini cinema sota terra durarà un total de 110 minuts.
Aquest espai de difusió dels curtmetratges finalistes de la segona edició dels Premis Gaudí, que organitza l’Acadèmia de Cinema Català per tal de promoure la cinematografia catalana dintre del Subtravelling 2010, respon al conveni que van subscriure el vicepresident executiu de TMB, Dídac Pestaña, i el president de l’Acadèmia, Joel Joan, el passat 15 de setembre.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat