Notícies

El CoNCA organitza la jornada POLITARTS per debatre sobre polítiques que promoguin l'articulació del nostre sistema cultural

La trobada tindrà lloc el 29 de novembre al campus de la Ciutadella de la UPF i fa una crida als sectors artístics 

El CoNCA organitza la Jornada Plenària POLITARTS el 29 de novembre al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. L’acte vol comptar amb una àmplia participació de professionals de les arts d’arrel, les arts audiovisuals, les arts escèniques, les arts digitals, les arts literàries, les arts musicals i les arts visuals.

El CoNCA va concebre POLITARTS com un laboratori basat en la idea que les polítiques culturals no poden limitar-se a l’acumulació de línies de subvenció, sinó que han d’apuntar també a establir mecanismes duradors, generadors de continuïtats i articuladors del nostre sistema cultural, per mitjà de xarxes i circuits nacionals i locals, de planejament territorial. 

El projecte es va iniciar el mes de març de 2023 quan tenien lloc les primeres sessions sectorials dedicades a analitzar l’estat de cada sector, amb la participació de diferents experts. Després es van fer unes sessions de treball més reduïdes, focalitzades en propostes concretes, que van servir per preparar uns altres seminaris que es van realitzar el mes d’octubre.

Aquesta iniciativa del CoNCA de comú acord amb el Departament de Cultura desembocarà finalment en l'elaboració d'un informe en què es recolliran les propostes i conclusions treballades. 

Programa i inscripcions aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat