Notícies

Docs&Cat, la nova secció del DocsBarcelona dedicada a la producció catalana

El festival celebrarà la seva 27a edició del 2 al 12 de maig del 2024

La 27a edició del DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental, ha anunciat que s’afegeixen noves categories, entre elles la secció Docs&Cat, secció amb els millors documentals produïts a Catalunya, destinada a visibilitzar i donar suport a la producció documental catalana.

Així mateix, el festival tindrà com a novetat la Docs&Pearls, secció competitiva que agrupa els millors i més recents documentals del panorama nacional i internacional, i la Docs&Focus, secció no competitiva que agrupa una selecció de llargmetratges documentals que giren al voltant d’un mateix eix temàtic que varia a cada edició. Novetats que conviuran amb les seccions ja habituals Docs&Teens, DOC-U, i Docs&Honor.

Les pel·lícules seleccionades optaran a nombrosos premis, entre ells el Premi a la Millor Pel·lícula, consistent en una dotació econòmica de 5.000 €, el Premi a la Millor Pel·lícula Catalana i el Premi Nou Talent – Filmin, consistent en una dotació de 4.000€ en concepte de drets VOD.

La 27a edició del DocsBarcelona també ha anunciat que avança les seves dates i se celebrarà del 2 al 12 de maig de 2024

La convocatòria d’inscripció de films per participar al festival tanca el proper 15 de novembre. Consulta totes les bases de participació i inscriu-te aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat