Notícies

Femifilms celebra la seva segona edició

El 8 i 9 de setembre a Sitges

El festival de curtmetratges en clau femenina Femifilms celebra la seva segona edició el 8 i 9 de setembre al Casino Prado de Sitges. 

La presidenta de l’Acadèmia, Judith Colell, forma part del jurat, juntament amb el productor i acadèmic Agustí Argelich; l’escriptor i crític, director del Festival de Sitges Àngel Sala; la directora i guionista Jenifer De la Rosa; la productora Silvia García, i el politòleg Diego Roncero. 

Entre els curtmetratges seleccionats enguany, trobem els films catalans Z de zorra de Pau Oró i Mar Anglada, Fes-me un café d’Aniez Altas i Skate +, de la productora Otoxo, que competiran a la selecció nacional, a part d’optar al Premi del públic. En total, s’han presentat més de 1.400 propostes procedents de més de 100 països. 

A més de la mostra de curtmetratges, repartits entre els dies 8 i 9 de setembre, Patricia Luján durà a terme la masterclass “Comunicar amb perspectiva de gènere” el dissabte 9 de setembre a les 17h, i, tot seguit, l’acadèmica Marta Figueras, amb Salima Jirari i Aïda Torrent, parlaran de “La representació de les dones als audiovisuals” en una taula rodona. 

Tots els esdeveniments són gratuïts però cal inscripció prèvia. Inscriu-te aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat