Notícies

Cinema català al Festival Internacional de Cinema de Venècia

Sobre todo de noche farà la seva estrena mundial

Dues produccions catalanes a la programació del Festival Internacional de Cinema de Venècia, que té lloc del 30 d’agost al 9 de setembre.

L’òpera prima de Victor Iriarte, Sobre todo de noche, farà la seva estrena mundial a la Secció Oficial de Giornate Degli Autori, un espai que posa èmfasi en el cinema d'autor de qualitat amb una especial cura per la innovació, la recerca i la originalitat. El llargmetratge, coproduït per l’acadèmica Isa Campo, Isaki Lacuesta i Andrea Queralt, juntament amb el País Basc, França i Portugal, és una història de violència i de maternitat, definida com un film noir i protagonitzada per Lola Dueñas i Ana Torrent. En la seva fase de desenvolupament va passar per laboratoris com el FIDLab Marseille, el Lab del D'A i el Work in Progress de Les Arcs.

D'altra banda, en el marc de la Settimana Internazionale Della Critica, l'altra secció paral·lela del festival, s'ha seleccionat dins la categoria Short Italian Cinema el curtmetratge Las memorias perdidas de los árboles, d'Antonio La Camera, un film ambientat al cor de l'Amazònia peruana que explora el viatge espiritual de dos arbres.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat