Notícies

Torna el Cinema Lliure a la Platja

Del 6 de juliol al 10 d’agost arreu del territori litoral català

El Cinema Lliure a la Platja torna per dotzè estiu consecutiu, portant el cinema independent en versió original a diferents platges del territori català. Enguany, se celebra del 6 de juliol al 10 d’agost i es faran projeccions a platges de Barcelona, El Prat, Sitges, Palamós, Tossa de Mar, i per primera vegada, també a Tarragona. 

En la programació d’aquest estiu, es troben títols com la multipremiada Alcarràs, de la directora i acadèmica Carla Simón 3 Premis Gaudí a Millor pel·lícula, Millor direcció i Millor guió original, el film també premiat als Gaudí com a Millor pel·lícula europea Cinco Lobitos, d’Alauda Ruiz de Azúa; Aftersun, de Charlotte Wells; Petit mal, de Ruth Caudeli, i Los demonios de barro, de Nuno Beato. 

Abans de la projecció d’aquests llargmetratges, que començaran quan es pongui el sol entre les 21.30 i les 22h, hi haurà una sessió de música i la projecció de curtmetratges de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema de Catalunya i Mallorca, en col·laboració amb FILMETS Badalona Film Festival i amb Conofest, el festival de cine feminista, millennial i multidisciplinari. 

A l’última sessió del dijous 10 d’agost a Barcelona, es projectarà la pel·lícula escollida mitjançant una votació dels i les espectadores. 

Entrada lliure. Consulta tota la programació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat