Notícies

Ens deixa l’actriu Saskia Giró, membre de l’Acadèmia des de 2013

Actriu de cinema, televisió i teatre

L’Acadèmia del Cinema Català diu adéu a Saskia Giró, qui ens deixa a l’edat de 83 anys després de tota una vida dedicada al món de la interpretació, essent una de les sòcies fundadores de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

Giró ens deixa amb un llegat que abarca registres tan variats com el suspens de Fanny Pelopaja (Vicente Aranda, 2018) fins a la comèdia Bueno y tierno como un ángel (José María Blanco, 1989), passant per la cinta de terror d’Isidro Ortiz, Àlex Ollé i Carlus Padrissa, Fausto 5.0, i l’híbrid de comèdia i drama Tardes de Gaudí, de Susan Seidelman, ambdues pel·lícules del 2001, entre d’altres títols. El seu incansable desig per seguir actuant li ha permès acabar la seva carrera amb papers teatrals i, l’any 2020, amb la sèrie televisiva Drama, de Dani Amor i Ginesta Guindal, on va poder compartir cartellera amb Elisabet Casanovas, Julia Bonjoch, Artur Busquets, Carla Linares i Alex Maruny.


Per saber on tindrà lloc la vetlla, poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat