Notícies

"El viaje de Julieta", de Pancho García Matienzo, és la cinta inaugural

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi celebra enguany la seva 11a edició i, del 3 al 13 de novembre al Penedès i del 23 al 28 de novembre al Priorat, oferirà una programació completa de projeccions sobre el cinema del vi combinades amb tastos.

La gala d’inauguració, que tindrà lloc el dijous 3 de novembre al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès, estarà presentada per l’actriu Tània Sarrias i comptarà amb el lliurament del Premi Honorífic a Julieta Serrano, guardonada amb el Premi Gaudí d'Honor - Miquel Porter 2014. L’acte acollirà també la projecció del documental El viaje de Julieta, l’òpera prima de Pancho García Matienzo on el cineasta mostra el compromís i la passió per l'ofici de l'actriu Julieta Serrano.

La Secció Gran Reserva programarà, per primera vegada a Catalunya, el debut en el llargmetratge de Mikel Gurrea, Suro, que és també el film escollit per clausurar el festival el diumenge 13 de novembre a l’Auditori Municipal de Vilafranca. A més a més, la Secció Gran Reserva projectarà per primera vegada a Catalunya Les années Super 8, de la Premi Nobel Annie Ernaux, així com la japonesa Small, slow but steady, de Shô Miyake; la francesa Abrázame fuerte, de Mathieu Amalric; i el segon llargmetratge de la gaudinada Pilar Palomero, La maternal.

L’actor Enric Auquer i el director Àlex Sardà participaran a l’última sessió del Brot 2022, la secció dedicada a les produccions de curtmetratges del país que competeixen pel premi del jurat i el premi del públic.

Més informació al web del festival.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat