Notícies

Convocada la tercera edició dels tallers Green Film Lab 2022

Inscripcions obertes fins l'1 de setembre

TorinoFilmLab i Green Film impulsen la tercera edició de Green Film Lab 2022, un programa formatiu en anglès dirigit als professionals del cinema europeu mitjançant el qual, amb un enfocament pràctic, els participants podran aprendre sobre les pràctiques sostenibles actuals en la producció cinematogràfica.

La tercera edició de Green Film Lab es desplegarà del 14 al 16 d’octubre a l’Hotel Melià, en el marc del Festival de Sitges. Durant el taller, els participants treballaran en grups reduïts en una primera versió d’un pla de sostenibilitat, coneixeran casos pràctics i rebran sessions dedicades als diferents aspectes de la sostenibilitat. 

Hi poden participar els equips de producció amb un projecte de llargmetratge, sigui en una fase avançada o de desenvolupament, interessats a fer que el seu rodatge sigui més sostenible. També s’hi poden inscriure els professionals de la producció cinematogràfica amb ganes de millorar les seves habilitats sobre com treballar en produccions respectuoses amb el medi ambient, així com green managers que vulguin aprendre a aplicar la seva experiència a la producció audiovisual. 

El taller està obert a un màxim de 24 participants i, tot i que la participació és gratuïta, es requereix la inscripció prèvia abans de l’1 de setembre mitjançant aquest enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat