Notícies

Albert Serra competirà per la Palma d’Or a Cannes

El festival francès ha anunciat la selecció del seu darrer film Bora, Bora

Albert Serra tornarà a trepitjar la catifa vermella del Festival de Cinema de Cannes per presentar la seva darrera pel·lícula, Bora, Bora (Tourment sur les îles), nominada a la Palma d’Or juntament amb les darreres estrenes de directors com David Cronenberg (Crimes of the Future), els germans Dardenne (Tori et Lokite) i Claire Denis (Stars at Noon), entre d’altres. 

Protagonitzada per l’acadèmic Sergi López i l’actor parisenc Benoît Magimel, Bora, Bora narra la història d’una escriptora que torna a la Polinèsia en plena crisi creativa i comença a treballar com a intèrpret per a l’ambaixador, cap al qual comença a sentir una estranya atracció. Amb aquesta seran quatre les vegades que el director català, guardonat als Premis Gaudí en la seva primera edició, haurà participat en el prestigiós festival. Amb el seu debut cinematogràfic l’any 2006, Honor de cavalleria, va competir la Quinzaine des Réalisateurs i el 2016 hi va presentar La mort de Lluís XIV com a projecció especial. Només tres anys després hi tornava amb Liberté i s’alçava amb el Premi especial del jurat a la secció Un Certain Regard. 

La 75a edició del Festival de Cannes se celebrarà del 17 al 28 de maig i acollirà també l’estrena mundial d’una segona producció espanyola, El agua, el debut cinematogràfic d’Elena López Riera amb un repartiment encapçalat per Luna Pamies, Bárbara Lennie i Nieve de Medina. 

Més informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat