Notícies

"El buen patrón", seleccionada per representar el cinema espanyol als Oscars

El film de Fernando León de Aranoa optará a la nominació de Millor Pel·lícula Internacional

L’última comèdia de Fernando León de Aranoa, El buen patrón, amb participació catalana a càrrec de The Mediapro Studio, ha estat escollida per representar a Espanya a la 94a edició dels Oscar i optar a la nominació a Millor Pel·lícula Internacional. 

Amb un repartiment encapçalat per Javier Bardem, Manolo Solo, Sonia Almarcha, Almudena Cid, Oscar de la Fuente, Rafa Castejón, Fernando Albizu i Tarik Rmili, el film, que ja va participar en la secció oficial de la 69a edició del Festival de San Sebastián, ofereix una mirada salvatge amb pinzellades de tragicomèdia sobre les relacions personals i laborals.

La pel·lícula de Fernando León de Arano va ser preseleccionada per l’Academia de Cine juntament amb Mediterráneo, de l’acadèmic Marcel Barrena, i Madres paralelas, de Pedro Almodóvar. El proper 21 de desembre s’anunciarà el shortlist dels Oscar i es donaran a conèixer els títols que finalment competiran per a l’estatueta de Millor Pel·lícula Internacional a la gala que tindrà lloc el 27 de març de 2022. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat