Notícies

Begur Costa Brava Film Fest premia l’Acadèmia del Cinema Català

L’acte del reconeixement tindrà lloc el divendres 8 d’octubre

La 7a edició Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava, que se celebrarà del 7 al 12 d’octubre a la població gironina, ha volgut distingir enguany la tasca de l’Acadèmia amb un reconeixement pel seu suport al cinema català.

L’entrega del guardó es formalitzarà durant l’acte d’inauguració del certamen, el divendres 8 d’octubre a les les 18:30h, al Cinema Casino de Begur. La directora Judith Colell, com a Presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català des del passat mes de juny, recollirà el guardó en representació de la institució acompanyada de les autoritats municipals i del públic assistent al festival.

Entre la programació d’aquesta 7a edició del festival, dins la secció “Mediterráneamente - Costa Brava” destaquen les catalanes El capità escalaborns, de l’acadèmic i Membre d’honor Carlos Benpar; Camping Life. La ciutat efímera, de Josep Pérez; i el curtmetratge Tramuntana, de Reginald W. Lathan amb producció catalana a càrrec d’OTOXO Productions. A la secció oficial de curtmetratges participa Xocolata, d’Àlex Brull.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat