Notícies

PROA convoca la 6a edició del Programa de Creixement Empresarial

Inscripcions obertes fins el 15 de setembre

La Federació de Productors Audiovisuals Federats (PROA) posa en marxa per sisè any consecutiu la convocatòria del Programa de Creixement Empresarial, que té com a objectiu principal donar suport a la internacionalització de projectes d'empreses productores audiovisuals sense experiència en mercats internacionals.

S’hi poden inscriure projectes d’animació, documental, ficció o d’entreteniment TV que es trobin en qualsevol fase de producció (desenvolupament, producció, postproducció o ja finalitzats). El projecte seleccionat rebrà 3.000 euros i un any d’acompanyament per part d’una productora experimentada en l’àmbit internacional per tal que millori el seu projecte i n’ajusti la seva estratègia de mercats internacionals. A més, la productora del projecte seleccionat també tindrà la possibilitat d’acollir-se gratuïtament a una subscripció anual per formar part de la Federació.

El projecte guanyador s’anunciarà en el marc de la 54a edició del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges, durant la primera quinzena d’octubre, i l’entrega del guardó anirà a càrrec de La Selva Ecosistema Creatiu, premiada l’edició anterior per Estela, un llargmetratge de ficció que va ser tutelat per l’acadèmica Belén Sánchez, productora d’Un Capricho de Producciones.

La data límit per inscriure’s és el 15 de setembre.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat