Notícies

Inscripcions obertes pel IV Premi Audiovisual sobre Bioètica de la Fundació Grífols i Lucas

El premi està dotat amb 5.000 euros destinats al desenvolupament

La Fundació Víctor Grífols i Lucas convoca la quarta edició del Premi Audiovisual sobre Bioètica, que es concedirà a un projecte audiovisual en desenvolupament que abordi algun aspecte social, científic o sanitari que impliqui la reflexió ètica.

El IV Premi Audiovisual sobre Bioètica està dotat amb 5.000 €, destinats a què el guanyador/a, en col·laboració amb una productora, pugui produir la pel·lícula amb l’objectiu de promoure la divulgació, el debat i la reflexió al voltant de temes bioètics amb repercussió social. 

Hi poden participar joves creadors, professionals i, en general, qualsevol persona relacionada amb el món audiovisual amb un projecte en desenvolupament. Els treballs poden ser inèdits, ja iniciats o pendents de desenvolupament, i es poden inscriure en format curtmetratge, reportatge o documental. Els projectes han de comptar amb l'aval d'una productora que garanteixi la producció de la pel·lícula en el cas que resulti premiada.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de maig del 2021. Podeu consultar-ne les bases a la web de la Fundació Grífols.

 

 

En edicions anteriors s’ha premiat projectes relacionats amb el maltractament animal, la mort perinatal, l’envelliment, l’estigma en la salut mental i la sostenibilitat. En la darrera edició va guanyar el projecte Ole mi coño, de l’acadèmica Patrícia Franquesa amb producció de Gadea Films, un documental que tracta sobre la protecció de dades partint del cas de ransomware que pateix la protagonista. 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat