Notícies

Isona Passola rebrà el Premi d'Honor del BCN Film Fest 2021

La 5a edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi tindrà lloc del 15 al 23 d’abril als Cinemes Verdi

El festival barceloní otorga a Isona Passola el seu premi honorífic d'enguany, en reconeixement al seu treball al capdavant de l’Acadèmia els últims vuit anys i com a productora de pel·lícules com Pa Negre (9 premis Goya, 13 premis Gaudí) i Incerta Glòria (8 premis Gaudí), ambdues dirigides per Agustí Villaronga. Fundadora de Massa d’Or Produccions, amb la qual ha produït també films com De nens (Joaquim Jordà), El pianista (Mario Gas) o El Mar (Agustí Villaronga), Isona Passola ha exercit també com a directora en els documentals Cataluña-Espanya o L’endemà. Des del passat 25 de març és també la primera dona presidenta de l’Ateneu Barcelonès. 

La seva trajectòria en l'àmbit cultural i audiovisual inclou també el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), del qual va formar part entre 2012 i 2019, el consell d'administració de Betevé (2014-2020) i la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, on va exercir com a professora fins el 2019.

L’entrega del guardó es formalitzarà el proper 15 d’abril durant la cerimònia d’inauguració del certamen, que celebra enguany la seva 5a edició.


Consulta aquí els horaris i la programació completa.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat