Notícies

“Clínica del guió” amb Fernanda Rossi

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya organitza un taller online de reescriptura de guió el proper mes d’abril

La guionista i teòrica dramaturga Fernanda Rossi impartirà el proper mes d’abril un taller de reescriptura de guió virtual i gratuït, adreçat a guionistes i professionals de l’escriptura i la direcció del sector audiovisual que desitgin adquirir noves tècniques de treball i millorar els seus projectes de ficció. 

Fernanda Rossi és guionista, teòrica de dramatúrgia i conferenciant. Ha col·laborat en més de 500 projectes de ficció i documental als Estats Units, l’Amèrica Llatina i Europa. El 2019 va rebre juntament amb Camila Cienfuegos el premi Argentores al Millor Guió pel film Muralla, de Gory Patiño. Algunes de les seves col·laboracions en guió són The Garden, de Scott Hamilton Kennedy, i Recycled Life, de Leslie Iwerks, totes dues nominades als Oscar el 2009 i el 2007, respectivament, en la categoria de Millor Documental.

El divendres 12 de març Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya organitza una presentació en línia, on Fernanda Rossi presentarà de primera mà el funcionament i la metodologia del taller, els requisits per participar-hi i intentarà resoldre tots els dubtes que puguin sorgir entre l’audiència.

Et pots unir a la sessió en línia del proper divendres 12 de març de 10h a 11h fent clic aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat