Notícies

"Josep", nominada als European Film Awards

La co-producció catalano-francesa opta al guardó a Millor pel·lícula d'animació als premis de l'Acadèmia Europea de Cinema

La co-producció catalano-francesa Josep, dirigida per l'il·lustrador Aurel, és una de les quatre nominades a Millor pel·lícula d'animació als European Film Awards (EFA), els premis que anualment celebra l'Acadèmia de Cinema Europeu. El film està dirigit per l'il·lustrador i dibuixant Aurel, i compta amb la participació de l'actor i acadèmic Sergi López com a doblador, juntament amb Sílvia Pérez Cruz, que a banda d'encarregar-se de la banda sonora també ha doblat alguns dels personatges femenins. La pel·lícula competirà amb la francesa Calamity, de Rémy Chayé; la russa The Nose of the Conspiracy Movericks, d'Andrey Khrazhanosvy; i amb l'espanyola Klaus, de Sergio Pablos. El veredicte es donarà a conèixer el proper 12 de desembre amb una gala d'entrega que enguany serà online i es retransmetrà des de Berlín.

Josep va ser seleccionada al Festival de Cannes, i narra la història del dibuixant i exiliat republicà Josep Bartolí, i la seva experiència en un dels camps de refugiats del sud de França. El film arribarà a sales catalanes el proper 4 de desembre.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat