Notícies

"Dolor y Gloria", seleccionada per representar a Espanya als Oscars 2020


L'Academia de Cine Español fa pública la selecció de l'última pel·lícula de Pedro Almodóvar per optar a ser nominada com a Millor Pel·lícula Internacional als Oscars 2020.

Dolor y Gloria, l'últim film dirigit per Pedro Almodóvar, ha estat finalment l'escollida per representar a Espanya als Oscars 2020 i optar a la nominació a Millor Pel·lícula Internacional. Serà la setena vegada que una pel·lícula del director manxec representa a Espanya com a candidata als premis de l'Academia de Hollywood, que amb Todo sobre mi madre (2000) es va alçar amb l'estatueta a Millor Pel·lícula de parla no anglesa. 

El film, produït per El Deseo, compta amb la participació de professionals catalans a l'equip tècnic i artístic: Nora Navas com a actriu secundària, Montse Ribé com a cap d'efectes visuals, Marc Orts i Sergio Burmann com a caps de so i la muntadora Teresa Font

La pel·lícula d'Almodóvar va ser preseleccionada juntament amb Buñuel en el laberinto de las tortugas, film d'animació dirigit pel barceloní Salvador Simó, i Mientras dure la guerra, d’Alejandro Amenábar.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat