Notícies


La 9a edició del festival, organitzada per Filmin, tindrà lloc de l’1 de juliol fins a l’1 d’agost a Filmin i durant la primera setmana de juliol a la seu física del festival a Palma de Mallorca

Amb Europa com a eix vertebrador de la programació, l’Atlàntida Film Fest s’ha consolidat com el gran certamen de cinema online al sud del continent que convida a l’espectador a reflexionar sobre la realitat europea. Per quart any consecutiu, el festival complementa la seva programació de cinema online, amb cinema, música i conferències en una programació presencial totalment gratuïta a Palma. 

En la presentació del festival, el seu director i cofundador de Filmin, Jaume Ripoll, avançava part de la programació, en la qual destaquen els següents títols de producció catalana: Moonface, una dona en guerra de Xavi Herrero; Ojos negros, de Marta Lallana i Ivet Castelo en col·laboració amb Iván Alarcón i Sandra García, guanyadora del premi a la Millor pel·lícula de ZonaZine al Festival de Málaga; i Staff Only de Neus Ballús, protagonitzada per Sergi López i presentada a Berlín i a Málaga. 

Per segon any consecutiu, l’Atlàntida Film Fest donarà suport al nou talent creatiu en un espai que permetrà desenvolupar els projectes dels 6 joves guionistes que siguin seleccionats amb la supervisió d’experts del sector cinematogràfic en un total de 4 dies de formació, 8 professionals de la indústria cinematogràfica, un pitching de presentació i un premi de 1000€ per al millor projecte. El període de presentació dels projectes estarà obert del 3 d’abril al 15 de maig. 

El festival, amb col·laboració amb l’ESCAC, també oferirà un curs monogràfic dedicat a professors de secundària que vulguin aprendre tècniques narratives per ensenyar als seus alumnes en el pròxim curs escolar. 

Tota la informació a www.filmin.es/atlantida

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat