Notícies

S'estrena "El cuaderno de Sara", dirigida per Norberto López Amado

 cuaderno sara

La pel·lícula s'estrena aquest divendres 2 de febrer.

Belén Rueda, Marian Álvarez y Manolo Cardona encapçalen el repartiment de El cuaderno de Sara, pel·lícula dirigida per Norberto López Amado (La decisión de Julia, Nos miran) i amb guió de Jorge Guerricaechevarría (El niño, Celda 211),.

Produïda per Telecinco Cinema, Ikiru Films y El Cuaderno de Sara AIE, amb la col·laboració de Mediaset España y la participació de Movistar +, el film compta també en el seu repertiment amb el debutant Iván Mendes, seleccionat després d'un elaborat procés de càsting a càrrec de Eva Leira i Yolanda Serrano (El niño, Ocho apellidos vascos) entre milers de participants, i Nick Devlin (The Canal), a més de la col·laboració especial de Marta Belaustegui (El principio de Arquímedes) i Enrico Lo Verso (Hannibal).

La pel·lícula s'estrenarà de la mà de Buena Vista International, la distribuïdora cinematogràfica de The Walt Disney Company

Els productors, Javier Ugarte i Edmon Roch, destaquen l'aposta que ha suposat rodar a la República d'Uganda després de la intensa tasca de localització desenvolupada al llarg de dos anys en altres territoris com la República Democràtica del Congo, Guinea, Ruanda i Tanzania. 

Sinopsi:

Des de fa anys, la Laura busca a la seva germana Sara, desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni la ONG per la que treballa, ni l'ambaixada tenen notícies del seu paratge, fins que apareix una fotografia de la Sara en una població de l'est del Congo. La Laura decideix viatjar a Kampala per iniciar un perillós viatge al cor de l'Àfrica, un territori dominat pels senyors de la guerra. Una aventura que la portarà fins a la més bruta, violenta i oculta tapadera dels poders occidentals. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat