Notícies

Susan Sarandon farà una masterclass al Festival de Sitges

 susan sarandon

L'actriu nord-americana rebrà el Gran Premi Honorífic en la que serà la 50a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

Susan Sarandon ha protagonitzat cintes molt recordades del cinema fantàstic, com la pel·lícula de culte The Rocky Horror Picture Show (Jim Sharman, 1975) - que es projectarà en una sessió especial amb la seva presència -, El ansia (Tony Scott, 1983) o Las brujas de Eastwick (George Miller, 1987). A més de pel·lícules tan recordades com Thelma i Louise (Ridley Scott, 1981), El cliente (Joel Schumacher, 1994) o Pena de Muerte (Tim Robins, 1995). Per la seva trajectòria professional s'ha convertit en una de les grans estrelles de Hollywood. 

La masterclass, que compta amb la col·laboració de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya i el patrocini de la Fundación AISGE, es durà a terme el dissabte 7 d'octubre (13:30 h) a l'Espai Norai de l'Hotel Melià Sitges. 

L'aadpc disposa de 50 entrades individuals per assistir a la masterclass, que es sortejaran entre tots aquells que s'inscriguin en el següent formulari. 

El sorteig es realitzarà el dimecres 4 d'octubre a les 12:00 h. Es demana el màxim compromís d'assistència.  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat