Notícies

"Incerta glòria" d’Agustí Villaronga, la primera pel·lícula rodada en català a Netflix

 incertaglo

La pel·lícula Incerta glòria, dirigida per Agustí Villaronga, està des d’avui disponible a Netflix a tot el món, i és la primera pel·lícula rodada en català que la plataforma adquireix. Netflix té prop de 100 milions d’usuaris en tot el món que es converteixen en potencials espectadors de la pel·lícula.

Incerta glòria es va estrenar el 17 de març a sales de cinema, surt en DVD i Blu-ray el dia 19 de juliol i estarà disponible a Netflix en versió original catalana subtitulada a tot el món amb l’excepció d’Espanya, Andorra i França. A Espanya es podrà veure a Netflix partir de 2018 per pactes amb televisions. Mentrestant es podrà veure la pel·lícula a Filmin i Movistar+.

Netflix és la major plataforma internacional de continguts audiovisuals i des del mes d’octubre de l’any passat ha incorporat pel·lícules doblades o subtitulades en català al seu catàleg. A més, es va crear el hashtag #NetflixInCatalan que fou trending topic a Barcelona. Fins ara, però, només havia distribuït pel·lícules doblades al català, per això Incerta glòria entra a formar part del catàleg de Netflix com la primera pel·lícula en versió original en català.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat