Notícies

Participació del talent català als X Premis Gaudí

talent catala 2018 2

Les pel·lícules de producció o coproducció no catalana però amb talent català poden participar als Gaudí.

Segons les Bases reguladores dels X Premis Gaudí de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, les pel·lícules de producció o coproducció no catalana però amb talent català poden participar als Gaudí.

És talent català i, per tant, premiable en totes les categories de Premis atorgats a les diferents especialitats, el que aporten professionals catalans o no catalans residents a Catalunya. És a dir, es valora als professionals catalans que han aportat el seu talent i han contribuït a l’èxit de pel·lícules no catalanes, podent optar al premi específic del seu treball.

Els interessats han d'inscriure telemàticament les seves produccions, a través d'aquest enllaç, abans de divendres 20 d'octubre de 2017 a les 18h.

Poden participar els professionals catalans de pel·lícules (llargmetratges, documentals) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Acadèmia: 93 268 27 76 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat