Notícies

Oberta la convocatòria del programa ShortCat 2018

catalanfilmsconvocatoria2016

Des de Catalan Films & TV s'obre el període de presentació de curtmetratges per a la participació en el programa ShortCat 2018.

El programa Shortcat consisteix en la selecció, per part d'un comitè de professionals i experts del món del cinema i de la indústria audiovisual, de 7 curtmetratges que es presentaran als mercats i festivals internacionals més importants del sector del curtmetratge i que serà adreçat especialment a programadors, distribuïdors, compradors, institucions i premsa.

A banda de la promoció i difusió del catàleg, Catalan Films & TV ofereix un servei de distribució, durant un any, fent-se càrrec de la inscripció dels curts seleccionats als principals festivals internacionals i nacionals que no apliquin taxes d'inscripció, i a aquells festivals de classe A i del circuit FIAPF amb els quals Catalan Films & TV té acords establerts.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA
Data límit d'inscripció: 15 de setembre de 2017

Formulari d'inscripció aquí.

Per a qualsevol pregunta o dubte podeu adreçar-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 93 552 49 40.

Font: Catalan Films & TV.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat