Notícies

S’obre el període d’inscripcions dels X Premis Gaudí del cinema català

Xpremisgaudi logo

El període d’inscripcions als X Premis Gaudí es mantindrà obert fins el divendres 20 d’octubre de 2017 a les 18 hores.

Podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2017.

Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre dimarts 25 d'octubre de 2016 i el 20 d'octubre del 2017. Durant la segona quinzena de novembre, l'Acadèmia farà públic els 10 curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.

Segons les Bases, totes les produccions que vulguin participar als X Premis Gaudí s'han d'inscriure telemàticament a través d'aquest enllaç fins el divendres 20 d’octubre de 2017 a les 18h, i han de fer arribar els material i la documentació requerida a la seu de l'Acadèmia del Cinema Català fins el dilluns 31 d'octubre del 2017.

Les Bases que regeixen la X edició dels Premis Gaudí van ser aprovades per la Junta directiva de l'Acadèmia el 8 de juny dels 2017 i s'han registrat a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salinas de Barcelona. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat