Notícies

Werner Herzog al Festival Kosmopolis 2017

werner herzog

El cineasta i escriptor alemany Werner Herzog dialogarà amb Paul Holdengräber, fundador del programa Live de The New York Public Library, en una conversa titulada Èxtasi i terror a la ment de Déu.

Juntament amb Werner Herzog, els autors Daniel Tammet, Raquel Crisóstomo, Marc Pastor i Màrius Serra són els darrers noms confirmats a la 9a edició de Kosmopolis que reunirà a més d’un entenar de participants locals i internacionals.

Del 22 al 26 de març i amb el lema «Quan tot canvia», Kosmopolis explora la literatura en totes les seves dimensions i presenta un programa que gira entorn al canvi climàtic, un dels eixos vertebradors de la programació del CCCB d’aquest any. 

La conversa entre Herzog i Holdengräber s'engloba dins de Diàlegs K , que són converses amb destacats autors sobre temes clau de la seva obra, de la literatura actual i del nostre temps.
La creació literària és un exercici de canvi permanent? Com dialoguen les obres d’escriptors que cultiven diversos gèneres? Continuen mutant les relacions entre la paraula i la imatge? Quines són les narratives de l’antropocè? Quin tipus de compromís poden assumir els creadors davant d’una crisi de proporcions inèdites.

Podeu consultar el programa complet del Kosmopolis 2017 aquí i treure entrades per assistir al diàleg.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat