Notícies

mostra cine llatinoamerica 2017

Organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà, la nova edició es renova i se celebrarà a Lleida del 30 de març al 2 d’abril.

La Mostra ha presentat el cartell de la seva 23a edició: una creació de la il·lustradora Mercè Serra. Mercè Serra Valls (La Segarra,1977) és dissenyadora gràfica de professió i il·lustradora i artista visual de vocació. Treballa al seu propi estudi de disseny des de fa 11 anys, ARSBLANC. En el camp de les arts ha realitzat nombroses exposicions visuals al llarg de la geografia catalana i muntatges efímers col·lectius al BAC (Barcelona Art Contemporani), al Konvent.0 al Rosal, StripArt a Barcelona o Artdaki a Cervera. El 2016 ha il·lustrat ‘L'ombra de la Clara’, conte infantil il·lustrat, publicat per Uranito.

Nova estructura però mateix contingut a la 23a edició de la mostra

Amb l’objectiu de renovar-se, la 23a edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya experimentarà alguns canvis respecte edicions anteriors, oferint el contingut habitual, però concentrat en 4 dies, del 30 de març al 2 d’abril, per poder gaudir al màxim de la Secció Oficial de Llargmetratges, patrocinada per Movistar i de la Secció Oficial de Curtmetratges.

La Secció Oficial de Documentals serà la protagonista del 27 al 30 de març

Per tercer any consecutiu la UDL (Universitat de Lleida), amb el suport de la Glòria Jové i el seu equip docent, acollirà la Secció Oficial de documentals i les Sessions especials de documentals; d’aquesta manera encara obtindrà més rellevància la Secció Oficial de Documentals, que ja forma part del programa de la UDL, on també es realitzaran workshops de la mà de reputats documentalistes.

Un any més i des de dilluns 27 de març i fins al divendres 31 de març, el Caixaforum de Lleida acollirà les sessions matinals infantils per escoles, i el diumenge 2 d’abril per les famílies. Dins del programa de la Mostra, també tindran lloc les habituals Sessions Especials i, com en cada edició, d’una exposició vinculada al cinema a l’IEI.

Recordem que durant la inauguració del certamen, el dijous 30 de març, es concediran els Premis d’Honor de la Mostra, els Premis Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català i el Premi Ángel Fernández Santos.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat