Notícies

Estrena de "Lo que de verdad importa" una pel·lícula 100% benèfica

lo que importa de verdad2

El proper divendres 17 de febrer arriba als cinemes la pel·lícula Lo Que De Verdad Importa, escrita i produïda per Paco Arango.

Lo Que De Verdad Importa explica la història d'Alec, un enginyer mecànic anglès incapaç de posar en ordre la seva vida. Quan la seva botiga de reparació electrònics "El curandero" està a punt de fer fallida, un familiar que mai havia sabut que tenia li ofereix solucionar els seus problemes a canvi de què es traslladi un any a Nova Escòcia (Canadà), el lloc d'origen dels seus avantpassats. Allà descobrira que al seu voltant comencen a passar fets incomprensibles.

Però Lo Que De Verdad Importa és, a més, la primera pel·lícula 100% benèfica. Tota la recaudació es destinarà íntegrament a la xarxa de campaments per nens malalts SeriousFun Children's Network, fundada per Paul Newman i amb la que la Fundació Aladina (presidida per Arango), col·labora estretament.

Aladina s'ha aliat per aquesta ocasió tan especial amb la Fundació Lo que de verdad importa, en els congressos de la qual Paco Amargo comparteix la seva experiència i testimoni: "A ambdues organitzacions ens uneix un objectiu: valorar el que de veritat és important i transmetre aquells valors als més joves, tot sembrant il·lusió. El mateix que pretenc amb el meu cinema".

Lo Que De Verdad Importa és una producció de Produccions CALCON i ESP-62 Productions, distribuïda per European Dreams Factory i compta amb la participació de Movistar+ i la col·laboració de Bankia.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat