Notícies

Conversa entre professionals. Actors, guionistes i les noves tendències del relat audiovisual

 institut del teatre

El dimecres 22 de febrer a les 16h, l'IT Estudis de Postgrau organitza una conversa entre professionals de les arts escèniques i del cinema per parlar de les noves tendències del relat audiovisual.

La xerrada, moderada pel Pere Riera (dramaturg i guionista) i també professor de l’Institut del Teatre, comptarà amb la participació dels actors Francesc Orella, Roger Coma, Mar Ulldemolins i Jaume Madaula, a més del director Lluis Maria Güell, el director de càsting Pep Armengol, la dramaturga i guionista Teresa Vilardell (també professora de l’IT), Àlex Casanovas (AADPC) i el responsable de l’AISGE, Sergi Mateu.

La xerrada es gratuïta i es durà a terme a l'Espai Scanner de l'Institut del Teatre.

Aquesta activitat s’emmarca dins del nou postgrau que ofereix l’Institut del Teatre Actors i Guionistes per l’Audiovisual. Trànsit pràctic per un rodatge de cinema i TV organitzat gràcies a la col·laboració de l’AISGE, SGAE, Diagonal TV, Antaviana Films i ara també l’ESCAC, que hi col·labora aportant equipament i les seves instal·lacions a Terrassa.

Postgrau Actors i Guionistes per l’audiovisual trànsit pràctic per un procés de rodatge de cinema i TV

El postgrau s’adreça a intèrprets, dramaturgs i guionistes, titulats o no, interessats a rebre una formació específica sobre la interpretació i el guió en l’audiovisual de ficció de forma pràctica. La formació s’estructura en 10 mòduls. Es durà a terme de forma presencial durant 8 setmanes amb un total de 17 sessions de treball on es reproduirà un rodatge de cinema i de televisió.
Les inscripcions del postgrau estan obertes fins el 26 de març.

Informació relacionada:

- Inscripció oberta del Postgrau Actors i Guionistes per l’audiovisual, trànsit pràctic per un procés de rodatge de cinema i TV

- Formació de postgrau pròpia liderada i subvencionada per l’Institut del Teatre.

- Estudis de Postgrau per a professionals titulats o no que vulguin rebre una formació específica sobre la interpretació i el guió en l’audiovisual de ficció de forma pràctica. La formació es s’activa i desenvolupa a partir d’un rodatge de cinema i un de televisió.

- ESCAC, Escola Superior de Cinema és col·laborador i lloc on s’impartiran les sessions pràctiques de plató del postgrau.

- SGAE beca als guionistes que facin el postgrau.

- AISGE beca als actors/actrius que facin el postgrau i es facin gratuïtament socis.

- Excel·lents qualitats professionals de l’equip i formació accentuadament pràctica.

 

Per més informació consulteu l’enllaç al postgrau

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat