Notícies

S'obre la convocatòria per presentar documentals al Festival DocsBarcelona 2017

docs barcelona 2017

S'obre la convocatòria per les seccions Oficial i Latitud DocsBarcelona, on es podran presentar documentals del 10 d'octubre fins el 28 de novembre.

Les pel·lícules finalment escollides per a la Secció Oficial competiran pel Premi DocsBarcelona TV3 a la Millor Pel·lícula, pel Premi Nou Talent i el Premi del Públic. En el cas de les seleccionades per la Secció Latitud DocsBarcelona optaran pel Premi Latitud DocsBarcelona-Antaviana i pel Premi del Públic.

La 20ena edició del DocsBarcelona escalfa motors i el primer pas és que ens doneu a conèixer les darreres produccions de l'any per tal de què es tinguin en compte per a la programació 2017 del festival.

Les pel·lícules presentades seran candidates a les seccions Oficial i Latitud DocsBarcelona. Les que siguin finalment escollides per a la Secció Oficial competiran pel Premi DocsBarcelona TV3 a la Millor Pel·lícula, pel Premi Nou Talent i pel Premi del Públic. En el cas de les seleccionades a la Secció Latitud DocsBarcelona optaran al premi Latitud-Antaviana DocsBarcelona i al Premi del Públic.

Podeu consultar les bases al web del Festival i a la plataforma FestHome.com a partir d’avui 10 d’octubre 2016.

La programació del DocsBarcelona se seguirà completant amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària, Docs&Teens, amb la selecció pels adolescents i les Sessions Especials fora de competició.

La 20ena edició DocsBarcelona es celebrarà del 22 al 28 de Maig del 2017.

Entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del Festival, format per reconeguts professionals nacionals i internacionals, farà la selecció de les propostes que configurarán el programa principal de la 20ena edició del DocsBarcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat